Wanneer is het?

In 2017 vindt Kaeskoppenstad plaats op zaterdag 3 en zondag 4 juni van 12.00-17.00 uur.

De eerste 2.500 kaartjes voor Kaeskoppenstad zijn slechts €3,00! Vanaf dan betaal je €4,00 voor je kaartje, behalve als je 5 jaar bent of jonger. Kinderen tot en met 5 jaar kunnen namelijk gratis naar binnen! 

Waar is het?

De ingang van Kaeskoppenstad bevindt zich op de Voordam (tegenover het Waagplein). Vanaf dat punt start de route van Kaeskoppenstad. Bekijk hier de route van 2017.

 

 

 

 

Wat is er te doen?

Tijdens Kaeskoppenstad kijk je niet alleen je ogen uit, er is ook nog eens van alles te doen!

2017
Naast populaire oude bekenden als de Vliegende Hollander en de Ganzenfanfare, zijn er ook dit jaar nieuwe spectaculaire acts zoals Haeringhen ende Wallevisch: een act over de walvisvaarders, die rond deze tijd zo belangrijk waren voor De Rijp. Ook zal vanaf dit jaar de binnenkomst een upgrade krijgen door de nieuwe Buitenpoort die bij de ingangstaat! Maar natuurlijk zullen er ook bekende inwoners van Kaeskoppenstad zoals Jannes de Goochelaar, de Vuurspuwer en Johannes de Nar ook dit jaar weer hun opwachting maken. Op de interactieve plattegrond kun je alle acts, ambachten en activiteiten terugvinden.

Programma 2017

Hoe kom ik er?

Kaeskoppenstad vindt zoals ieder jaar plaats in het oudste wijkje van Alkmaar: d'Oude Stad. Het festival is op verschillende manieren te bereiken. Wegens de drukte in de binnenstad raden we je aan om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Wanneer je tóch graag met de auto wilt komen, kun je gebruik maken van de parkeergarages in en rond de binnenstad.

Uitgebreide reisinformatie

 

 

 

Sponsor worden

Draag jij Kaeskoppenstad een warm hart toe? Twijfel dan niet en wordt sponsor van Kaeskoppenstad!

Het evenement heeft veel sponsors nodig om te kunnen groeien. Kaeskoppenstad kent vier verschillende soorten sponsors, namelijk Kompaenen, Kommitanten, Kornuyten en Kameraden. Meer hierover lees je door op de onderstaande button te drukken. 

Sponsors
 

Wil je nóg sneller op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Kaeskoppenstad? Like dan ook onze Facebookpagina!

Facebook Kaeskoppenstad Facebook Kaeskoppenstad

MEEDOEN

Wil jij meedoen aan Kaeskoppenstad als figurant of vrijwilliger? Meld je dan nu aan!

Inschrijven

Word Kameraad

Ook fan van Kaeskoppenstad? Word Kameraad en ontvang gratis het boek KaeskopKronkels!

Kameraad

Vragen?

Stel hier al je prangende vragen over je bezoek of deelname aan Kaeskoppenstad.

Contact